Обраний тариф
Після першої оплати підписка автоматично продовжується щомісяця за вказаною вище ціною, доки ви не вимкнете автопродовження.
Автопродовження можна скасувати у Telegram-боті. Після скасування доступ зберігається до завершення вже оплаченого періоду.